2012. február 21., kedd

VV Béci tánciskolája újra nyitva áll


Az egykori valóság-show sztárját legújabb tánciskolájáról és közeli terveiről faggattuk, sőt, a gyermeknevelés is szóba került.


Béci elárulta kameránknak, hogy mivel a keze már újra a régi, így saját tánciskolája újra megnyitotta kapuit és gőzerővel folytatja a táncot. Sőt, néhány nagyobb dobásra is készül: „Azoknak az embereknek, akik szeretnének jönni táncolni, csinálok egy nyílt napot a táncsuliban, ahová meginvitálok pár ismert embert is, úgy mint Lolát vagy a Való Világos csajokat, de egy két táncban ismertebb srácot is, és ha van kedvük az átlag embereknek meg mindenkinek aki az utcáról bejön csak egy jót táncolni vagy izzadni, azokat szeretettel várom.”

A sztár azt is elmondta a Tabu Tv videójában, hogy nem akarja felvenni a versenyt a nagyobb tánciskolákkal. ”Én tényleg egy olyan tánciskolát üzemeltetek, ahol abszolút nem érdekem, hogy rengetegen legyenek. Nekem az az érdekem, hogy legyenek 15-20-an, de az egy olyan társaság legyen, akik lejönnek, jól érzik magukat és akikkel edzünk egy jót.”

A beszélgetés végén a gyermekvállalás is szóba került. Megtudtuk, a fiatal sztár alig várja már, hogy gyermeke legyen. Vajon mit szólna Béci, ha a jövőben születendő babának nem a tánc lenne a szenvedélye, úgy mint apukájának? „Ha gyermekem lesz, nem fogom erőltetni a táncot. Azt csinál, amit szeretne, csak azt tényleg élvezze és szeresse.” - biztosan remek apuka lesz belőle, ha ezt gondolja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése