2012. február 4., szombat

Schobert Norbi: A Nagy fogyás egészségtelen volt!


Norbival és Rubint Rékával nem csak a 2012-es tervekről, de az ellustuló, egészségtelen középkorúakról is beszélgettünk, sőt, a Nagy fogyás is szóba került. Kiderült: a fitness-guru szerint egyáltalán nem volt egészséges a műsor!

„50-60 éves kor között sajnos a magyar társadalom fele meghal az elhízásból, a túlsúlyból és a mozgáshiányból származó életmódbetegségek miatt. Persze mindez nem öregkorban kezdődik, hanem 30 évesen, amikor a lustaságnak és a rossz táplálkozásnak olyan érrendszeri következményei vannak, hogy húsz év alatt el tudja juttatni oda az embert, hogy 50-60 éves kor között befejezi az életét vagy egy tumorral, vagy egy infarktussal, vagy egy agyvérzéssel.” – mesél Norbi az elkeserítő itthoni helyzetről a tabutv.hu-ra klikkelőknek, melyhez Réka csak annyit tesz hozzá, hogy ő még szeretne az unokáival együtt futni a szentendrei Dunaparton, ami az ő életmódjukkal lehetséges is.

A 2012-es évre Norbiék igen sok tervvel készülnek: nem csak a tovább folytatódó tévéműsor, de az Update termékek külföldi terjeszkedése illetve gyermek-élelmiszerek bevezetése is lefoglalja a házaspárt. Sőt! Schmuck Andort is ismét kezelésbe veszik – ezúttal azonban nem csupán fogyás a cél, hiszen az őszi félmaratont is teljesíteni szeretnék – tudhatjuk meg a Tabu Tv riportjából.

Természetesen arra is kíváncsiak voltunk, hogy a 2007 őszén nagy sikerrel futó Nagy fogyásnak lesz-e folytatása? „Szerintem nem lesz Nagy fogyás 2, bár ez nem rajtam múlik, hanem a produceren. De ha tervbe lenne véve, én akkor sem csinálnám végig még egyszer. Egyrészt azért, mert hat hónapra teljesen kivett a való életből, másrészt a versenyzőket egy olyan gyors, tempós versenyhelyzetbe hozza, ami az egészséges élettől nagyon-nagyon messze van. A műsor abszolút egészségtelen volt, de mi, mint edzők igyekeztünk egészségessé tenni. Megpróbáltuk úgy végigvinni az egészet, hogy semmilyen károsodás ne történjen a versenyzőknél.” – hallhattuk a fitness-edzőtől, aki azt is elárulta: büszke arra, hogy egyedül az ő csapatához nem kellett mentőt hívni.

: http://www.tabutv.hu/video/schobert_norbi__a_nagy_fogyas_egeszsegtelen_volt__2886/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése