2012. február 22., szerda

Programajánló: A Rotfront zenekar melegíti be a közönséget

A berlini zenekar nyitja a fesztivál koncertsorozatát február 23-án

Igazi örömzenével indítja el az [origo] Gőzölgő Fesztivál esti koncertsorozatát. A nyitónapon a berlini Rotfront zenekar táncoltatja meg az Akvárium Klub közönségét. Az Emigrantski Raggamuffin Kollektiv új felállásban és rég nem játszott magyar dalokkal lép a színpadra.

Az orosz-magyar-német-amerikai barátság jegyében született berlini zenekar két lemeze folyamatosan fejlődő anyagán túl Budapestnek előveszi a rég nem játszott magyar dalokat: a gasztronómiai fesztivál első napján, csütörtökön igazi forró hangulatot varázsol a belvárosba.

„A Gödör Klubban sok legendás estét éltünk át, amelyekből gyerekek születtek, házasságok jöttek létre, vagy szűntek meg. Kíváncsian várjuk a következő koncert eredményeit immár az Akvárium Klubban” – mondta Wahorn Simon énekes.

A zenekar női tagja, Gryllus Dorka egy időre visszavonul az énekléstől, hogy anyai feladataira koncentráljon, őt a bolgár származású Katya Tasheva helyettesíti ez idő alatt.

A zenekar szerteágazó ízléssel rendelkezik, így minden fellépésükre egy kisebb bárt hoznak magukkal. A rendezvény meleg italaiból, vagy pálinkáiból azonban kedvükre válogathatnak. Az első [origo] Gőzölgő Fesztiválon ugyanis bőséges kínálat lesz kávéból, forró csokiból, kakaóból, speciális teából, grogból, rumpuncsból, bombardinóból, forralt borból és szívet melengető pálinkából február 23-26 között

További információ: http://www.facebook.com/akvariumklubwww.gozolgo.hu

A belépés napközben ingyenes!

Részletes program:
Február 23. (csütörtök)
21:00 - Rotfront (D)
23:00 - Syrup Club: Dj. Dexter, Peter Bernath
(Belépőjegy ár: 1500 Ft)

Február 24. (péntek)
21:00 - A kutya vacsorája jelmezbemutató koncert,
vendég az Erik Sumo Band, utána Dj. Infragandhi
(Belépőjegy ár: 1200 Ft)

Február 25. (szombat)
21:00 - The Moog lemezbemutató,
Amber Smith lemezbemutató,
Zombie Girlfriend lemezbemutató, Tesco Disco
(Belépőjegy ár: 1500 Ft)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése