2012. február 14., kedd

Brasch Bence: Benny B-ből Mozart


Találós kérdés: mi a közös pont az Indul a riszában, a Csillag Születikben, Benny B-ben és Mozartban? Igen - Bence.


Brasch Bencét a Disney táncos versenye, az Indul a risza! döntőjén kaptuk mikrofonvégre, hogy megtudjuk: mi a helyzet jelenleg a karrierjével, mennyire érzi magát táncoslábúnak, és persze miért is hívják őt Benny B-nek? „Ez a név onnan ered, hogy volt a Viván a Teleton műsor, ahol kitűztek egy célt, hogy ha elérnek egy x milliós összeget, akkor nekem el kell rappelnem a kiskarácsonyt, amit én el is rappeltem. Emiatt nevezett el Snow és Fluor barátom Benny B-nek, avagy Double B-nek.” – tudhattuk meg az énekestől. Persze azok a rajongók sem kell, hogy izguljanak, akik az érzelmes-dallamos Brasch Bencét kedvelték meg, hiszen valószínűleg nem cseréli le az egykori Csillag Születik versenyző eddigi stílusát oldalra csapott baseball sapkára.

„Voltak régebben is táncos megmozdulásaim, de most például a Rómeó és Júliában egy nagy táncos szerepet játszom és a Veled uram rockoperában is folyamatosan táncolni kell, úgyhogy egyre jobban a részemmé válik. Persze nem mondom, hogy táncos vagyok, de ami belőlem kitelik, azt mindig próbálom nyújtani.” – ecsetelte Bence táncos múltját és jelenét a Tabu Tv riporterének, majd a későbbiekben azt is elárulta, hamarosan nem csak színházban, de remélhetőleg a slágerlistákon is viszont láthatjuk, hiszen épp új dalt készít Symbiennel, akivel korábban a nagy sikerű Játékot is kihozták.

Persze arra is kíváncsiak voltunk, hogy egy Rómeó és Júlia-beli megmérettetés után milyen szerepálmai lennének még Bencének: „Nagyon szívesen játszanék Elisabethből Rudolfot, vagy a Mozart!-ból Mozartot. Nagyon sok ilyen szerep van, amit eljátszanék, meg ezek olyan dolgok, hogy ha az ember belekerül egy darabba, és kap egy szerepet, akkor valahogy annyira a részévé válik az egész, meg annyira szereti csinálni, hogy egy idő után minden szerepét szereti az ember szerintem.”
http://www.tabutv.hu/video/brasch_bence__benny_b_bol_mozart_2900/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése