2012. február 8., szerda

Rami Stereo-ban erősít


A tehetséges fiatal énekesnő, Rami, Magyarország elsőszámú party csapatát kérte fel, új dalának elkészítéséhez. A klubok kedvence, a STEREO 2.0, lassan három éve töretlenül ostromolja aslágerlistákat népszerű partydalaival, ám ez az első estet, hogy produceri oldalukról mutatkoznak be a fiúk.


”Lassan egy éve fűz jó barátság Leohoz. A tavalyi Comet sajtótájékoztató után kerültünk közelebb egymáshoz. Buliztunk együtt egy nagyot, megünnepelve ezzel a jelölésünket. A közös munka idén év elején jött szóba először, mikor is elkezdtem összeírni az ez évi terveimet. Ezúttal semmit nem szerettem volna a véletlenre bízni, így egy erős háttércsapatra volt szükségem. A Stereo-s srácoknak nagyon jó a szakmai hírneve és nagy rajongó tábora van, éppen ezért külön öröm számomra, hogy a fiúk teljes vállszélességgel mellém álltak. Alig várom, hogy mindenkinek megmutathassam az új, Húzz el! című dalomat!” – mondta Rami.

”Ez az első estet, hogy másnak írtunk dalt, így nekünk is új volt a helyzet, de úgy érzem, sikerült olyat alkotnunk, amihez büszkén adhatjuk a nevünket. Nagy kihívás ez nekünk is, hiszen először mutatkozunk be erről az oldalunkról. Énekesnőből, ha fogalmazhatunk úgy, túlkínálat van itthon és elég nehéz kitűnni a többiek közül, ha csak nem szokatlanul eredetivel próbálkozik az ember.

Kihozzuk Rami-ból a maximumot minden téren és a végeredmény magáért fog beszélni!” – mondt aLeo. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése