2012. február 21., kedd

Király Viktor: Ránk az ország szavazott!


Az Eurovíziós Dalfesztivál kapcsán beszélgettünk Viktorral, akitől megtudtuk, hogy a Király testvérek egyáltalán nem csalódottak a végeredmény miatt, sőt, örülnek a közönség támogatásának.

Február 11-én este eldőlt az Eurovíziós Dalfesztivál magyar versenyzőinek sorsa. A közönség kedvence a Király testvérek Untried című dala volt, a zsűri szavazatai alapján viszont a Compact Disco jutott tovább, így ők képviselhetik hazánkat Bakuban. Király Viktorral beszélgettünk, akit nem tört le a végeredmény, hiszen többre értékeli a nézők szavazatait a zsűriénél.

„Jól érzem magam! Persze hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem csalódtam egy kicsit, hiszen ki akartunk jutni Bakuba, de a verseny után nem éreztem magam annyira rosszul. Nagyon sokat számít, hogy ránk a nézők szavaztak és így jutottunk be a top 4-be. A Compact Discot viszont a zsűri juttatta tovább. Most feszegethetnénk, hogy mi a fair, mi nem, de ez lényegtelen. A döntő után a rajongók bombáztak minket pozitív üzenetekkel. Nagyon jó érzés volt, régen nem kaptunk ennyi bíztatást így közösen. A Lindát például állva megtapsolták egy étteremben, ahova csak vacsorázni ment a vőlegényével. Ez egy remek érzés lehetett.” – mesélte el stábunknak Viktor.
„Elismerjük a Compact Discot, nagyon tehetségesek, jó volt a produkciójuk is. Nem hiszem, hogy mi érdemesebbek lettünk volna a kijutásra, hiszen a zeneipar nagyon szubjektív. Én úgy érzem, hogy sokkal fairebb lett volna, ha szavazásra hagyjuk az egészet, hiszen akkor nincs mese, vagy beszavaznak, vagy nem.” – osztotta meg velünk véleményét az énekes.
http://www.tabutv.hu/video/kiraly_viktor__rank_az_orszag_szavazott__2917

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése