2012. február 29., szerda

Fluor Tomi: Jó egyedül!


Az eddig SP-vel és Brasch Bencével élő sztár a Tabu TV riporterének mesélt új életéről, terveiről - és persze új albérletéről.
A tinik kedvence elmondta, bár hiányoznak régi lakótársai, élvezi az egyedüllétet. "Élvezem, hogy úgy van minden hagyva, ahogy csináltam és kidíszítem a lakást a saját kis ízlésem szerint." - mondta Fluor a Tabu TV riporterének kérdésére, majd hozzátette, hogy ugyan ezt a lakást még csak bérli, de mégis mindent belead, hiszen egyféle prototípusa lesz majd álmai lakásának.

Bár Sp és Brasch Bence már nem része Fluor mindennapjainak, a sztár mégsem marad teljesen egyedül. Új társával nagy tervei vannak a jövőre nézve. És hogy ki is ez a rejtélyes új társ? Nos, Tomi még nem szándékozik összetörni a rajongó lányok szívét: "Dögöny Hadnagy a nyulam. A napokban megyek érte, elhozom és megváltjuk együtt a világot." Az új lakótársnak szerencsére nem kell aggódnia gazdája pörgős élete által okozott magányos percek miatt, ugyanis Tomi managere vele lesz a kritikus időszakokban is.

A sztár úgy a lakberendezésben, mint a zenei életben is kiélheti kreativitását: úgy alakíthatja új otthonát, ahogy neki tetszik. Lakásábanak meghatározó pontja többek között egy fotó- és egy sapkafal is. "Szeretem, ha valami egyénibb, nem az a szokásos séma, hanem ki tudom magam fejezni akár a falon is." - mondta Fluor, akinek életében fontos szerepe van a önmegvalósításnak. Tomi a változások ellenére sem feledkezik meg rajongóiról, hamarosan új klipet mutat be, és folyamatosan készülnek az új szerzemények is. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése