2012. február 14., kedd

Bencsik Tamara: A villalakók senkik


A Tabu Tv stábja Bencsik Tamarát faggatta a sztárságról, de Tamara azt sem titkolta, hogy mi a véleménye a ValóVilágról.


Az énekesnő elárulta a tabutv.hu nézőinek, hogy szereti Rihannát, de nem koppintja: „Próbálok trendi lenni, de nem csak ő visel ilyen frizurát, hanem nagyon sok nő, mert ő megtörte a jeget és le merte vágatni a haját és ezek után mindenki le merte vágatni.”

„Szerintem fontos az, hogy ha valaki sztárnak hiszi magát, úgy is viselkedjen és úgy is öltözzön. Én is szeretnék az lenni és ennek érdekében mindent megteszek: sportolok, figyelek az alakomra, magammal is sokat foglalkozok, mert ha egy jó hang mellé párosul egy jó külalak, jó öltözködés szerintem ennél nem kell több.” – árulta el a Tabu Tv riporterének Tamara.

Az énekesnőt stábunk a villalakókról is kérdezgette: „A villalakók senkik. Letettek valamit az asztalra? Nem értem, hogy néhány hónapig a villában semmit nem csinálnak, kötelezőek a botrányok, veszekedések. A normális ember bemegy a villába, élvezi az életet, elmegy jacuzzizni, de ők nem ezt csinálják. Nem tartom nagyra a munkásságukat.” – mondta el véleményét.

http://www.tabutv.hu/video/bencsik_tamara__a_villalakok_senkik_2902/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése