2012. február 10., péntek

Kolos és Lázár: Imádjuk a szép lányokat!


Február 27-án Budapesten, a Fészek Klubból indul új országos turnéra, három közönség kedvenc
: a No Alibi, a Dirty Slippers zenekar, és a Megasztár 5-ből jól ismert Gusztos Bence. A VIVA slágerlistás előadók úgy gondolták, hogy összefognak és közös erővel kelnek útra az országban, amely egész tavasszal tart majd!

A bulikról videoblogot készítenek, és a nagyobb városokban - a sok megkeresésre való tekintettel - közönségtalálkozókat, rajongói klubokat is szerveznek, ahol nyereményjátékokkal, különleges meglepetésekkel kedveskednek a lányoknak és fiúknak.

Lobó-Szalóky Lázár, a Dirty Slippers frontembere a Top Lady-nek elmondta: "Pár napja beszélgettünk Bencével és Kolossal arról, hogy rengeteg levelet kapunk lányoktól, amiben azt írják, szeretnének velünk a koncertek előtt vagy után találkozni, beszélgetni, azonban ez technikai okok miatt nehezen kivitelezhető, hiszen valamelyikünk mindig a színpadon lesz. Éppen ezért arra gondoltunk, hogy közönségtalálkozók alkalmával szeretettel fogadjuk Őket egy beszélgetésre. Az pedig csak a pont az i-n, hogy gyönyörű hölgyek alkotják a rajongóink túlnyomó részét, így biztos remekül fogjuk érezni magunkat!"

Simon Kolos, a NoAlibi vezetője hozzátette: "Imádjuk a szép lányokat! Nagyon örülök,hogy eszünkbe jutott ez a dolog, mert így végre megismerhetjük mi is azokat, akik járnak a bulikra!"

A Top Lady információi szerint nemrégiben Lázár és Kolos is szingli lett, úgyhogy lányok: eljött a ti időtők!!!

Lobó-Szalóky Lázár


 
Simon Kolos

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése