2012. február 22., szerda

MM: Nem, nem vagyok Justin Bieber!


A Tabu Tv Justin Bieber magyar hasonmásával a szintén sikeres Márton Mátéval találkozott egy nagy koncerten, ahol kiderült a Világvégére ütemezi első lemezét a tinisztár!

Mátét közvetlen színpadról leérkezés után 3 perccel, ugyan nem zihálva, de szívdobogva és kicsit megizzadva kaptuk mikrofonvégre. A magyar Justin Bieber két klip után most új dallal készül. Két-három héten belül jön ki a lassú, szerelmes hangvételű nóta, és hamarosan látható lesz a zenetévén is. Ugyan cím még nincs, mivel Máté elmondása szerint "a cím az utoljára marad, a dal legyen kész!" A lányok kedvencét az amerikai tinisztár hasonmásának tartják, bár ez mostanáság egyre inkább kopik. Nem érzi hátrányának a zenei piacon, hisz ez is rásegítette a köztudatba való beszivárgását, és úgy érzi, tud így is érvényesülni. "Szerencsére leszoktak mára a Justin Bieberezésről"- nyilatkozta MM, azaz Márton Máté a Tabu Tv stábjának, hozzátéve, hogy amúgy nagyon tehetséges gyereknek tartja J.B.-t.

És ugyan MM még nem JB, de azért a rajongók bizony őt is megtalálják, így nem csoda, ha egy ötperces út is hosszúra nyúlik számára. "Szoktak olyanok lenni, hogy találkozom kisebb-nagyobb lánycsoportokkal és ott egy fél órát-húsz percet kell beszélni minimum velük, utána jön a buszom és mennem kell!"- árulta el Máté, akinek látszólag kicsit már nyüg is a hírnév.

Az énekest persze további terveiről is faggatuk - megtudtuk, nem a zen az egyetlen út, amit el tudna képzelni magának: "Szeretnék zenélni, szeretnék majd színészkedni is, sok mindent ki szeretnék még próbálni az életben, de a zene melett végig ki szeretnék tartani." Mindezt megerősítendő, MM végre nagylemezzel örvendezteti meg egyre növekvő rajongói táborát: "2012 világvégére kiadjuk a lemezt, utána mindenki meghal, szóval nem fognak kritikák jönni!" - mondta viccesen Máté, hozzátéve, ha mégis elmaradna a világvége, még több albumra is van kilátás...
http://www.tabutv.hu/video/mm__nem__nem_vagyok_justin_bieber__2920/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése