2012. február 29., szerda

Ganxsta: Mi nem fogunk Himnuszozni!


Zolee biztosított minket: tőle nem fogunk a Dopeman-botrányhoz hasonló dolgokat hallani, mivel azt - elmondása szerint - csupán a feltűnési viszketegség szülte. 

Ganxsta Zolee a mai zenei élet megkerülhetetlen figurája, nem csak a Kartel révén, akikkel tizenkettedik nagylemezüket készítik és számos aranylemezt valamint díjat tudhatnak magukénak, de színházi és filmszerepei mellett oszlopos tagja a Jack Jack szupergruppnak is (a hooliganses Tóth Tibivel, a Supernem Papp Szabijával valamint Mester Tamással együtt.) A szókimondó sztár legutóbb egy paprikaevő verseny levezényelésében segédkezett - ekkor kapta mikrofonvégre a Tabu Tv is.

Természetesen elsőként arról faggattuk a rap-veteránt, mi újság a zenekar háza táján? "Nagyon jól haladunk a dolgainkkal: a MiTiSzó? című nótánk már játssza a rádió, és elindult a MiTiSzó-Turné, ami erre a dalra épül, de persze régi és új dalok egyaránt hallhatóak, és nagyon-nagyon sokat játszunk - főleg vidéken. Most volt egy pesti bulink is, ami nagyon jól sikerült, de a vidéki klubokat is megtöltjük, és nagyon jól érezzük magunkat. A lemez majdnem készen áll, csak föl kéne venni: az alapok készen állnak, a szövegekkel megvagyunk tulajdonképpen. A kiadás más történet - az összes kiadó olyan már, hogy nem lehet semmit sem készpénznek venni, mert eredetileg márciusról beszéltünk, most májusra tolódott át a megjelenés. Én remélem, hogy ezt már tartani tudjuk - bár nem rajtam múlik." - mesélte Zolee.

A sokoldalú rappert ex-Kartelos társának, Dopemannek legutóbbi botránydaláról is kérdeztük. Hogy melyikről? Természetesen arról, amelyikben a Himnusz mellett rekord mennyiségű b***meg hangzik el - pert is hozva ezzel Pityinger Laci nyakára: "Semmilyen komolyabb véleményem nincs a dologról. Nem hallottam a dalt, és nem is érdekel! Ez csupán feltűnési viszketegség, nem kell vele foglalkozni. Én nem tartom ízlésesnek az ilyen jellegű dolgokat."
http://www.tabutv.hu/video/ganxsta_zolee__majusban_jon_a_lemez__2929/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése