2012. október 18., csütörtök

A brit banda a csúcson!!!!

A brit banda még soha nem adott el ennyi kislemezt Amerikában
a megjelenés első hetében

Az új sláger #1 pozícióban debütált a Digital Tracks és Digital Songs Charton Amerikában


A One Direction ismételten történelmet írt az Amerikai Egyesült Államokban: a "Live While We're Young" című daluk a megjelenés első hetében az eddigi legnagyobb példányszámban elkelt, brit előadó által készített kislemez lett.


Ráadásként pedig a brit banda magáénak tudhatja azt az elismerést is, hogy övék a debütálás hetében minden idők legnagyobb példányszámban elkelt kislemeze, melyet nem amerikai előadó készített.

A "Live While We're Young" az amerikai Digital Tracks és Digital Songs Chart legelső pozíciójában nyitott azzal, hogy 341 ezer példányban kelt el már az első héten. Magyarországon a kislemez a #2 pozícióban debütált a Mahasz kislemez listáján.

Niall Horan a következőket nyilatkozta: "Nagyon örülünk, hogy az Egyesült Államokban ilyen sikeres a single, és alig várjuk, hogy mindenki hallja az új albumot. Még egyszer nagyon köszönjük minden egyes rajongónknak!"

A megjelenést követő 24 órában a "Live While We're Young" klipje (http://www.youtube.com/watch?v=AbPED9bisSc) a VEVO történetének legnézettebb videója volt.

A One Directiont 3 kategóriában jelölték American Music Awardra: Az év legjobb új előadója, A legjobb album és a Legjobb banda.

A One Direction második albuma "Take Me Home" címmel érkezik november 12-én.



További információ a banda magyar nyelven is elérhető hivatalos weboldalán található:


www.onedirectionmusic.com

www.twitter.com/onedirection
www.facebook.com/onedirectionmusic


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése