2012. október 9., kedd

4 év után új lemez – Dirty Slippers: Közel Hozzád

Október 8-án jelent meg a Dirty Slippers vadonatúj lemeze, mely a Közel Hozzád címet kapta, s hazánk egyik legnagyobb független lemezkiadója, a HungaroSound gondozásában jelent meg! A rajongóknak 4 évet kellett várnia a nagylemezre, hiszen a 2008-as debütáló lemez óta a gyulai srácok nem jelentettek meg új albumot. 

A lemezfelvételek még 2009-ben kezdődtek az USA-ban, Clevelandban, Johny Burke hangmérnök kezei alatt, ahol az angol nyelvű számokat rögzítették, majd folyamatosan ez év tavaszáig a magyar nyelvű dalok felvétele folyt, melyeknek a Heaven Street Sevenből ismert Takács Zoltán „Jappán” volt a hangmérnöke. A produceri munkálatokat a brit legendás producer, George Shilling látta el, aki dolgozott már a Blurrel, Oasisszel, de még Mike Oldfielddel is.

A nagylemez a megjelenés hetében rögtön a MAHASZ albumeladási lista 18. helyén nyitott, a fiúk pedig a múlt hét óta turnéznak. A „Közel Hozzád Turné” jövő nyárig tart - és hűen a koncertsorozat nevéhez - a fiúk nem csak nagy magyar városokba látogatnak el, hanem kisebb településekre is, ahol még soha nem léptek fel.

A zenekar vezetője, Lobó-Szalóky Lázár az alábbiakat árulta el magazinunknak az új lemez kapcsán:

- Nagyon boldogok vagyunk, hogy végre megjelent az új lemez. Sokat köszönhetünk a kiadónak és Josh-nak (Josh és Jutta), aki fantáziát látott a zenekarban és kiadta az albumot. Négy év hosszú idő egy zenekar életében, és nem azért nem adtuk ki a lemezt, mert nem szerettük volna, hanem azért, mert egyszerűen nem sikerült a megfelelő kiadót megtalálni hozzá. Mi mindenképpen kétnyelvű (angol-magyar) lemezt akartunk, hiszen többször járunk külföldre és szeretnénk, ha ott is felfigyelnének a zenekarra. Az pedig, hogy feljutott az albumeladási listára nagy öröm számunkra és végtelen hálásak vagyunk érte! Találkozunk a turnén!
A Dirty Slippers – Közel Hozzád lemeze kapható a boltokban és dedikált, névre szóló példány rendelhető a zenekartól a youandmediamusic@gmail.com címen!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése