2012. október 25., csütörtök

Gumizsiráf-díjakat osztanak ki a Dürer Kertben

 
Idén már hatodik alkalommal osztja ki a Kettőnégy zenei blog stábja - azaz Szujó Dani és a Subscribe frontembere, Csongor Bálint – a Gumizsiráf-díjakat. A jelentős elismerésekről a közönség netes szavazáson dönthet. Az átadási ceremóniára a hagyományokhoz hűen október 31-én, Halloweenkor a Dürer Kert nagytermében kerül sor.

Már lehet voksolni öt kategóriában (Az Év Albuma, Az Év Zenekara, Az Év Klipje, Az Év Ifjú Titánja, Az Év Fesztiválja) a
www.kettonegy.hu oldalon. A netes szavazás eredményeként adják majd át a díjakat, és természetesen az életműdíj sem marad kiosztatlanul. Az ünnepély része lesz még a léggitár-, maszk-, haj- és jelmezverseny, amiken felbecsülhetetlen értékű sörnyereményekért lehet ringbe szállni. Mint minden évben, idén is rengeteg zenekar ad rövid koncerteket az este folyamán, ezúttal kizárólag punk feldolgozások felvonultatásával, így igazán különleges produkciókra lehet számítani. A hazai underground metal szcéna közel húsz csapata áll deszkákra, többek között a Subscribe, a Fish!, az Insane, a Blind Myself és a The Idoru.

A beöltözés magától értetődően szigorúan kötelező: vagy a punk világában kell alámerülni vagy a Halloween adta lehetőségeket kell kiaknázni. Jöjjön, akinek jönnie kell!

A kapunyitás 19 órakor lesz, a belépő elővételben 1.000, a rendezvény napján 1.500 forintba kerül.

Részletek:

www.kettonegy.hu
www.facebook.com/kettonegy

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése