2012. október 10., szerda

“THE TWILIGHT SAGA: BREAKING DAWN – PART 2 –


AZ UTOLSÓ TWILIGHT EPIZÓD ZENÉJE LEMEZEN;
A “THE FORGOTTEN”, A GREEN DAY VADONATÚJ DALA AZ ELSŐ KISLEMEZ;
TOVÁBBI ÚJ ÉS EXKLUZÍV DALOK ELLIE GOULDING-TÓL, A PASSION PIT-TŐL, CHRISTINA PERRI-TŐL ÉS MÁSOKTÓL;
NOVEMBER 13-ÁTÓL A BOLTOKBAN

Description: breakdawn_p2_soundtrackcover02

A lemezt felvezető “The Forgotten” mellett, mely a Green Day vadonatúj felvétele, a “THE TWILIGHT SAGA: BREAKING DAWN – PART 2 - ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK”-en új és exkluzív felvételek találhatók többek között Feist-től, a Passion Pit-től, St. Vincent-től és Reeve Carney-tól. Az album egyik csúcspontja kétségtelenül a “Bittersweet” című dal, melynek előadója Ellie Goulding, producere pedig Sonny Moore, azaz Skrillex. Az “A Thousand Years (Part 2) feat. Steve Kazee” pedig Christina Perri dalának folytatása, mely a 2011-es “THE TWILIGHT SAGA: BREAKING DAWN – PART 1 - ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK”-en volt hallható.

A “THE TWILIGHT SAGA: BREAKING DAWN – PART 2 - ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK”-en helyet kapott még az “All I Ever Needed” című duett is, melyet az American Idol-os Paul McDonald és felesége, Nikki Reed ad elő, aki nem más, mint a THE TWILIGHT SAGA “Rosalie Hale”-je.

"Amikor felkértek minket a lemezre, azonnal igent mondtunk, mert a Twilight filmeknek őrületes kultuszuk van" - mondja a Green Day basszerosa, Mike Dirnt. - “Mindig lenyűgözött minket az, hogy mekkora figyelmet kap ezeknek a filmeknek a kísérőzenéje, és milyen gondosan állítják azokat össze."

"Hálás és izgatott vagyok, hogy újra benne lehetek a filmzenében" - kommentálja a dalszerző/énekes Christina Perri. - "Boldog vagyok, hogy az ‘A Thousand Years’ visszatér, némi változtatással…csak várjátok ki a végét."

Az album producere - Bill Condonnal, a film rendezőjével szoros együttműködésben - ismét a Chop Shop Music Supervision tulajdonosa, Alexandra Patsavas volt.

A THE TWILIGHT SAGA utolsó részében újra Kristen Stewart, Robert Pattinson és Taylor Lautner játsszák a főbb szerepeket. A forgatókönyvet Stephenie Meyer regénye alapján Melissa Rosenberg írta, a producerek pedig: Wyck Godfrey, Karen Rosenfelt és Stephenie Meyer.

http://www.breakingdawn-themovie.com/.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése