2012. október 3., szerda

COPY CON

Új lemez, klip és őszi koncertek 

November elején jelenik meg a hazai zenei élet egyik legegyedibb színfoltjának tartott, reggae-ragga stílusban alkotó Copy Con új nagylemeze, limitált digipack kiadásban. A korong a ConRAGGAzin 4. címet viseli, amely utalás a kezdetekkor megjelent három albumnyi zenei anyag címére, mely az Interneten terjedve nyolc-tíz évvel ezelőtt meghozta az országos ismertséget Copy-nak, illetve jelzi azt is, hogy ez lesz az alkotó negyedik hivatalosan megjelenő sorlemeze.

A készülő album az elmúlt két év alatt készült új dalok mellett olyan bónuszokat is tartalmaz majd, többek között Copy Con egyszemélyes projektje, a Bűnös Alkony, vagy közreműködéseit, közös felvételeit más hazai előadókkal.

Az első klip a Nyugi című dalhoz forog, amelyről hamarosan még többet elárulnak majd. A lemez hangmérnöke Deseő Balage, akinek nevéhez többek között a Ladánybene 27, az Animal Cannibals, és Sub Bass Monster anyagai is kapcsolódnak.

A lemezbemutató koncerttel egybekötött megjelenés november másodikán lesz Budapesten, az Akvárium Klubban, melyet országszerte megrendezésre kerülő klubbulik is kísérnek. Az aktuális őszi koncertdátumok Copy internetes oldalain folyamatosan elérhetőek.

Copy Con – ConRAGGAzin 4. CD előrendelés:

http://rockstore.hu/spd/RS357683/Copy_Con_ConRAGGAzin_4

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése