2012. október 16., kedd

LEGYÉL A BRAVO NEW YORK-I TUDÓSÍTÓJA!

One Direction nyereményjáték a rajongóknak
Tudd meg hogyan lehet tiéd a magyar Go1Den Ticket!

2012. október 5-én kezdetét vette a One Direction "Bring Me To 1D" elnevezésű, világméretű kampánya a www.bringmeto1d.com weboldalon, melynek részeként 37 ország egy-egy kivételesen szerencsés rajongója egy Go1Den Ticket nyertesévé válhat. A Go1Den Ticket egy olyan "arany jegyet" rejt, mely garantáltan életre szóló élménnyel gazdagítja tulajdonosát: repülőjegyet és szállást is magába foglaló álomutazást nyer magának, barátjának és kísérőjüknek a One Direction 2012. december 3-án, a New York-i Madison Square Gardenben tartandó egész estés, önálló koncertjére, valamint a másnapi, különleges Go1Den Ticket tulajdonosok napjára, ahol számtalan elképesztő dolog vár rá, többek között egy személyes találkozás a One Direction tagjaival. Az óriáskampány részeként megtartott országonkénti promóciók a Go1Den Ticket megnyeréséért október és november folyamán zajlanak, különböző feladatokkal és időtartammal.

A magyar Directionerek október 15-től vehetnek részt a kampányban, és a nyertes a Bravo magazin hivatalos tudósítójaként indulhat majd New Yorkba élete legnagyobb kalandjára, képes élménybeszámolóját pedig a Bravo januári számában és a One Direction hivatalos weboldalán olvashatják majd a rajongók. Természetesen ő is választhat majd barátai közül valakit, akivel együtt sikítozhat Niall, Zayn, Liam, Harry és Louis fergeteges koncertjén, valamint egy felnőtt kísérő is velük utazik majd.

Ahhoz, hogy egy magyar rajongó megnyerhesse a magyar Sony Music által kisorsolandó Go1Den Ticketet, nem kell mást tennie, mint megvásárolnia a november 12-én megjelenő új One Direction album, a "Take Me Home" standard vagy deluxe változatát egy hazai zeneboltban, CD vagy digitális letöltés formájában, és a blokk/számla sorszámával regisztrálnia magát a www.sonymusic.hu/1d weboldalon november 18-án éjfélig. A már regisztrált rajongók azonban ekkor még nem dőlhetnek hátra, hiszen a játék csak akkor válik élessé, ha a megjelenés hetében legalább ezren megvásárolják az új albumot, így szükség lesz az ő közreműködésükre is: meg kell győzzék barátaikat és a többi rajongót, hogy ők is vegyék meg a fiúk vadiúj kiadványát, hogy esélyük legyen megnyerni a Go1Den Ticketet. Hogy éppen hogy áll a vásárlások száma, azt a www.sonymusic.hu/1d oldalon közzétett, naponta frissített eladási adatokból tudhatják majd meg a játékosok.

A játék és nyeremény pontos leírása, a játékban való részvétel feltételei és a teljes játékszabályzat a www.bringmeto1d.com weboldalon olvasható, a magyar zászlóra kattintva.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése