2012. október 16., kedd

Stone Sour: House of Gold & Bones Part 1

A Grammy-díjas Stone Sour negyedik, dupla albumának első része, a House of Gold & Bones Part 1 2012. október 24-én lát napvilágot. A második rész 2013-ra várható. Az album a Des Moines- i Sound Farm Stúdióban került rögzítésre David Bottrill producer bábáskodásával (Tool, Muse, Staind). 

Josh Rand gitáros nyilatkozta: -"A House of Gold & Bones tartalmaz mindent, ami nagyszerű ebben a zenekarban. A riffek, a dalszövegek, a groove-ok és a dallamok mind tipikusan Stone Sour-ösek. Helyenként pedig keményebb dolgok is vannak, mint amit eddig tőlünk megszoktak. A lemez egy pokolian sötét, komplex élményt nyújt."

Az énekes, dalszerző, szövegíró Corey Taylor - aki tavaly életrajzi ihletésű könyvet adott ki Seven Deadly Sins címmel - egy kitalált karakter történetét írta le dalszövegeiben.

A Stone Sour ősszel egy masszív turnéra indul a lemezt népszerűsítendő, melynek hozzánk legközelebbi állomása november 30-án lesz a bécsi Gasometerben. Taylor kommentje: -"Iszonyúan várjuk, hogy élőben bemutassuk a rajongóknak a House of Gold & Bones-t. A legjobb Stone Sour show-t kapják tőlünk, amit valaha láttak!"

http://www.stonesour.com/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése