2012. október 10., szerda

Olly Murs

Nagy Britannia "kalapos" énekese, a "Heart Skips A Beat" és "Dance With Me Tonigh" című slágerekkel idehaza is rádiós kedvenccé vált Olly Murs bemutatta vadonatúj kislemezdalát, a Flo Rida közreműködésével készült "Troublemaker"-t. A már első hallásra is fülbemászó pophimnusz november 26-án megjelenő harmadik, "Right Place, Right Time" című új stúdióalbumának a felvezető kislemeze. A kislemez november 18-tól letölthető az iTunes-ról. 

Az új slágert Olly közösen írta Claude Kellyvel és Steve Robsonnal.

Előző, #1 pozícióban debütáló albumából Olly több mint 850.000 példányt adott el csak az Egyesült Királyságban, mely már közel tripla platina minősítésű. Ezzel Olly Murs az egyetlen olyan szóló brit X Factoros művész, aki több példányt tudott eladni második albumából, mint az elsőből.

Már nemcsak Európában, hanem az USA-ban is megvetette lábát, ahol a One Directionnel turnézott, és a Heart Skips A Beat című slágerének ottani sikerei után december 3-án Amerikában is megjelenteti első albumát.

2012-ben aréna turnéja telt házzal futott Nagy Britanniában, köztük két este a londoni O2 Arénában. 2013 márciusában ismét turnéra indul.

"Troublemaker" dalszöveges videó: http://www.youtube.com/watch?v=8wEzWmvoTdU&feature=g-u-u

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése