2012. október 17., szerda

HIEN és Garami Gábor együtt

A népszerű rádiós műsorvezető Garami Gábor, pontosan három évvel ezelőtt alapította meg Magyarország elsőszámú funky disco fever hangulatot megidéző zenekarát, Garami Funky Staff néven. A színpadon Gábor a pergős ritmusokért felel kedvenc dobfelszerelése mögött. A zenekar jelenlegi énekesével, az aranytorkú Veres Mónika "Nikával", az elmúlt három évben rengeteg feledhetetlen koncertet adott. A 3. születésnap alkalmából azonban szárvendégekkel ünnepelnek. Szombaton Óbudán, Budapest egyik legexkluzívabb szórakozóhelyén a Garami Funky Staff sztárvendége Hien és az ismert jazzgitáros, Babos Gyula lesz.

2008-ban hallottam először Hien dalt, aminek - ha jól emlékszem - Túl szép volt a címe. Nagyon megtetszett az a dal és Hien hangja. Az újabb kislemezeit azóta is folyamatosan játszuk a rádióban és a kívánságműsoromban is nagyon sokan kérik. Eddig még soha nem találkoztam személyesen vele, de nagyon tetszik az a zenei világ és stílus, amit ő képvisel ezért gondoltam egy merészet és elhívtam, hogy zenéljen a zenekarommal. Így legalább két külön generáció zenei világa találkozhat össze a Symbolban a születésnapunkkor. - tudtuk meg Garami Gábortól, a zenekar alapítójától.

Hétvégére egy különleges koncerttel készülnek Gáborék Hiennel, Nikával és Babos Gyulával az évforduló alkalmából, úgyhogy mindenképpen érdemes lesz ellátogatni.


VIDEÓ: http://musicfashion.hu/zenekarok/garami_funky_staff.3.html#!prettyPhoto/0/




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése