2012. október 10., szerda

P!nk bemutatta „Try” című dalának új klipjét

P!nk a „Try” című dalához készült vadonatúj videóját a YouTube/VEVO-n mutatta be, mely a világ elsőszámú, kizárólag tökéletes minőségű zenei videóinak és szórakoztató tartalmainak platformja. 

A „Try” című nóta a második kislemezdal P!nk világszerte listavezető albumáról, a „The Truth About Love”-ról. A videót Floria Sigismondi (The Cure) rendezte, míg a koreográfiáért a The Golden Boyz – RJ Durell és Nick Florez (Madonna, Zumanity) – felel Sebastian Stella (Water For Elephants) mellett. A klipben látható akrobatikus mutatványokat trapézpartnerének, Sebastiannak köszönheti az énekesnő. A videó történetének középpontjában az Apache Dance áll: a legendás tánc dominál az egész kisfilmben. Az Apache Dance erőteljes és akrobatikus mozdulatokból áll, mégis gyönyörű és igazán kifejező eszköze azoknak az érzelmeknek és csatározásoknak, melyek férfiak és nők között dúlnak. P!nk partnere a videóban a New York-i Colt Prattes.

P!nk a következőt nyilatkozta: „Ennek a videónak az elkészítése tartogatta számomra a legtöbb mókát az egész karrierem során. Szerettem volna, hogy soha ne érjen véget. Ez számomra a legkedvesebb videoklip!”

Azóta, hogy P!nk (Alecia Moore) 2000-ben debütált, megjelentetett 7 albumot (Can't Take Me Home, M!ssundaztood, Try This, I'm Not Dead, Funhouse, Greatest Hits So Far!!!, The Truth About Love), melyekből több mint 40 millió példány kelt el világszerte. Eladott 65 millió kislemezt (ebből közel 20 milliót digitálisan értékesített) és több mint 1 millió DVD-t világszerte. 12 olyan slágert készített eddig, melyek a Billboard Hot 100 Chart első 10 helyezettje közé kerültek, ráadásul P!nk nótái közül 15 ért el első helyet legalább egy országban. 3 Grammy-díjat, 2 Billboard Music Awardot, 5 MTV Video Music Awardot, 2 MTV Europe Music Awardot, 2 People's Choice Awardot és számtalan egyéb díjat nyert. P!nk legutóbbi stúdióalbuma "The Truth About Love" címmel jelent meg és a Billboard Top 200-as lista 1. pozíciójában nyitott, és további 6 országban debütált a listák élén. Ez P!nk első olyan albuma, mely a Billboard lista legelső helyén debütált, és amelyből a legtöbb fogyott a megjelenés hetében. Az albumon kapott helyet a „Blow Me (One Last Kiss)” című megasláger is, amely P!nk immár 12. Top 10-es nótája a Billboard Hot 100-as listán. Az énekesnő 2013 februárjában indul észak-amerikai turnéra. 

„Try” videoklip: http://youtu.be/yTCDVfMz15M

Hivatalos magyar nyelven is elérhető weboldal: http://www.pinkspage.com/hu
Turné hivatalos weboldala: www.thetruthaboutlovetour.com
Facebook: https://www.facebook.com/pink
Twitter: http://twitter.com/#!/Pink/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése