2012. október 1., hétfő

Neil Young -Crazy Horse: Walk Like A Giant”

NEIL YOUNG és a CRAZY HORSE a Rolling Stone weboldalán mutatta be új dalát az október végén megjelenő PSYCHEDELIC PILL albumról 

YOUNG már a TWITTER-en is megtalálható


Neil Young és a Crazy Horse új dala, a “Walk Like A Giant” már megtekinthető itt: http://www.rollingstone.com/music/videos/premiere-neil-young-crazy-horse-walk-like-a-giant-20120921

A dal a hamarosan megjelenő PSYCHEDELIC PILL dupla-album beharangozója. A lemez október 30-án jelenik meg, Magyarországon a Magneoton/Warner gondozásában.

A zenekarnak ez idén már a második albuma, hiszen júniusban jelent meg az AMERICANA. A korábbi albummal ellentétben azonban most csupa új szerzemény lesz majd a lemezen, és ez lesz a zenekar valaha rögzített leghosszabb anyaga.

Aki akarja, a legendás zenészt már a Twitter-en is követheti (@neilyoung), ráadásul a #LegendsOnTwitter sorozatban a rajongók is kérdezhetnek tőle valamikor október folyamán - pontos dátumot majd természetesen a közösségi oldalon tesznek közzé.

A Crazy Horse, azaz Neil Young, Billy Talbot, Ralph Molina, és Poncho Sampredo októbertől 2 hónapos Észak-Amerikai turnéra indul.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése