2012. október 10., szerda

Bruno Mars: Locked Out Of Heaven

Megérkezett Bruno Mars vadonatúj dala, mely már a második korong előfutára. Igen, az Unorthodox Jukebox még idén decemberben megjelenik - és minden bizonnyal méltó utódja lesz 2010-es bemutatkozó albumának, a Doo Wops & Hooligans-nek, melyen olyan Billboard No. 1. slágerek kaptak helyet, mint a Just The Way You Are, és a Grenade. A debütáló album egyébként 3. helyen nyitott a Billboardon és csak az Egyesült Államokban 1,7 millió példányban kelt el.

Az új lemezen Mars széles zenei skálát mutat majd fel: rock, pop, soul, R&B, funk,electro, reggae, disco és egyéb elemek is megtalálhatók rajta. Az énekes a napokban azt nyilatkozta a Billboardnak, hogy egyrészt több ideje volt most a saját albumára - az előző lemez munkálatai közben más előadókkal is dolgozott párhuzamosan -, jobban magára tudta formálni. Mindemellett az első album turnéja közben érzett rá arra is, hogy következő lemezén sokkal jobban szeretné visszaadni energikus élő előadását.

A Grammy-díjas szupersztár videóklipjeinek nézettsége mindeközben már jócskán átlépte az 1 milliárdos (!!!) nézettséget a YouTube-on.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése