2012. október 16., kedd

Az Arénában mutatja be új lemezét a Junkies

Elkészült a Zöld Pardonról szóló vadonatúj Junkies dal klipje. A zenekar még idén, december 22-én kiadja legújabb nagylemezét. A fővárosban legközelebb a megjelenés napján játszanak a Tankcsapda vendégeként a Papp László Budapest Sportarénában. 

Csaknem egyéves kihagyás után szeptemberben lépett fel a Junkies, méghozzá Budapesten, a Zöld Pardonban. A jeles alkalmat több kamerával meg is örökítették. A képsorokból klipet készített a zenekar legújabb, a szórakozóhely tavalyi kálváriájáról szóló dalához, a Nincs Pardonhoz. 

- Olyan volt a forgatás, mintha nem is lett volna. Amint begördült a buszunk a Zöld Pardonba, mellénk szegődött két kamera, és velünk maradt a koncert utáni bulira is. Nagyon hamar hozzászoktunk, ezért tudtunk természetesen viselkedni. Mindent úgy csináltunk, mintha ott se lett volna. Így egy kicsit olyan érzése is van az embernek, mintha egy dokumentumfilmet nézne arról, ahogy a Junkies, vagy bármilyen hozzánk hasonszőrű rock and roll együttes zenél, majd jól érzi magát a koncert után – mondta a forgatásról Szekeres András, a Junkies frontembere.

A koncertszünet egyébként az együttes koncepciójának változását tükrözte.
- Nem fogjuk elaprózni a zenekart, sokkal kevesebb fellépést tervezünk ezentúl. Azt szeretnénk, ha minden koncertünk esemény lenne, mindig valami nagy dobásra készülünk –fogalmazott Szekeres András. 

A Junkies legközelebb december 22-én zenél Budapesten a Papp László Arénában, a Tankcsapda vendégeként. Ezt a különleges alkalmat azzal koronázzák meg, hogy ekkor jelenik meg legújabb albumuk, amit a helyszínen meg is vásárolhatnak majd a rajongók. De nemcsak ezért lesz érdemes elmenniük a koncertre, hiszen legközelebb jövő tavasszal láthatják csak élőben a Junkiest a fővárosban. 

A lemeznek egyébként több mint a 80 százaléka készen van, csupán egyetlen dalszöveg hiányzik. Emellett a címben nem tudtak még megegyezni.

– Élvezzük, hogy most nem rohamtempóban dolgozunk, több időnk van olyan részletekre odafigyelni, mint például a lemezborító, és tudunk még csiszolgatni a dalokon is – tette hozzá az énekes.

Amikor épp nem stúdióznak, akkor úton vannak a fiúk. Október 6-án Egerből indultak el „Az ország legbotrányosabb turnéjára” a Rómeó Vérzikkel közösen. Október 19-én, pénteken Sopronban a Hangárban, 20-án Szombathelyen az Oladi ÁMK-ban lépnek fel.Október 27-én, szombaton a két csapat Dunaszerdahelyen ad koncertet. Majd Gödöllőn, Veszprémben, Kecskeméten és Tatabányán láthatja őket a közönség.

A Nincs Pardon klipje:
www.youtube.com/watch?v=0S8Q_a78r-o

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése