2012. október 10., szerda

Ismét világsztárok robbannak be az MTV EMA színpadára

A Muse, a No Doubt és Taylor Swift is fellép az idei díjátadón Frankfurtban

Újabb titokra derült fény a november 11-én este 21:00-kor kezdődő MTV EMA díjátadóval kapcsolatban! A jelöltek közül hárman biztosan színpadra lépnek, a No Doubt, a Muse és az öt kategóriában versenybe szálló Taylor Swift is fellép majd Frankfurtban.

Bejelentették az idei MTV EMA gála első fellépőit. A frankfurti Festhalléba november 11-én este beköltöző gálán a pop és a rock ikonikus alakjai foglalják el a színpadot és egy látványos show keretében mutatják be, hogy megérdemelten jelöltek az év egyik legfontosabb zenei díjátadójának kategóriáiban. Taylor Swift, aki akár öt díjat is bezsebelhet Németországban, életében először lép fel az EMA színpadán.

„Mindig óriási vágyam volt részt venni az EMA-n! Elképesztő a show és persze minden előadó nagyon odateszi magát, amikor fellép. Az öt jelölésem a legizgalmasabb dolog, ami eddig történt velem, még mindig nehéz szavakba önteni, amit érzek… Alig várom, hogy idén ott lehessek a színpadon!” – mondta az énekesnő.

A Legjobb Pop kategóriában versenybe szálló No Doubt szintén fellép az MTV EMA színpadán.

„Az EMA őrületesen nagy buli, ahol mindenki a legjobb formáját nyújtja, mi is nagyon örülünk, hogy ismét élőben léphetünk fel – hiszen ebben vagyunk a legjobbak. November 11-én megmutatjuk a világnak, miért is vagyunk olyan büszkék az új lemezünkre.”- üzente a csapat.

Taylor Swift és a No Doubt mellett biztosan színpadra lép majd a már most rock-legendának számító banda, a Muse is, akik idén ősszel hazánkban is koncerteznek. A már több mint 15 millió albumot eladott brit zenekar a héten megjelent, The 2nd Law című, hatodik nagylemezéről ad elő egy vadonatúj számot.

Az MTV EMA világszerte az egyik legfontosabb zenei díjátadó, ahol a legnépszerűbb sztárok lépnek fel és a zenei világ krémje ünnepli együtt az elmúlt év kiemelkedő előadóit. Az idei show minden eddiginél különlegesebbnek ígérkezik, háziasszonya a világ egyik legismertebb modellje, a német Heidi Klum lesz. A rajongóknak most is fontos döntés van a kezükben: amellett, hogy minden kategóriában szavazhatnak kedvenceikre, a Worldwide Act keretében hazájuk öt előadójára is voksolhatnak. Nálunk a 30Y, a Funktasztikus, Odett, a Soerii&Poolek és a Supernem indul harcba a közönség kegyeiért, a szavazás hazai, első fordulója október 9-ig tart.

Hogy ki lesz a győztes együttes? Ez egy fantasztikus hangulatú, koncertekkel egybekötött eredményhirdető bulin derül ki október 9-én az Akvárium klubban, ahová mindenkit szeretettel vár az MTV Hungary. A parti minden eddiginél látványosabb lesz, ahol a hazai zenei élet jeles képviselői és a legnagyobb sztárok izgulhatnak, hogy ki nyeri a magyar fordulót. A buli este 21:00-kor kezdődik, a hangulatról a Funktasztikus, Odett és a 30Y gondoskodik, a koncertek után pedig Lotfi Begi (Compact Dj set) szórakoztatja a közönséget.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése