2012. október 18., csütörtök

Utolsó évadába kezd a Jersey Shore


Október 21-én debütál a suttyóreality hatodik szezonja

Utolsó évadához érkezett minden idők legmegosztóbb realityje. A Jersey Shore nem teljesen komplett főszereplői végigbulizták az elmúlt hat év összes nyarát, október 21-én, vasárnap este 22:55-től pedig az utolsó szétesésüket is bemutatja az MTV Hungary.


Az utolsó adag Jersey Shore-t kezdi vetíteni október 21-én, vasárnap este 22:55-től az MTV Hungary. A nyolc olasz-amerikai fiatal kritikátlan bulizásait bemutató suttyóreality történelmet írt pályafutásának hat éve alatt. A szereplők világszerte ismert sztárok lettek a sorozatnak köszönhetően, bulizásaik során több városból kitiltották őket, az Amerikában méltán népszerűtlen, demagóg elveket valló Aggódó Szülők Tanácsának tagjait pedig többször agyvérzés-közeli állapotba hozták. A ház, ahol laknak a guidók és guidák, mára egyfajta zarándokhellyé vált: a fist-pump, a barnítás és a megdöbbentő pillanatok otthonát fiatalok ezrei látogatják meg nyaranta. Az utolsó évad méltó lezárása lesz a televíziózás egy megkerülhetetlen szakaszának, így nem lesz hiány drámában és meglepő fordulatokban sem: Deena a pasiját hiányolja, Snooki sokkolja a társaságot terhességével, Helyzet Mike a rehab után próbál ellenállni a drogok hívásának, sőt, a Jersey Shore történetének legdurvább veszekedésének is tanúi lehetünk, mielőtt végleg elbúcsúzik a sorozat.


Aggodalomra persze semmi ok: a Jersey Shore ugyan elbúcsúzik a hatodik évaddal, a szereplők azonban nem távoznak a képernyőkről. Az MTV ugyanis két spinoffot is forgat a csatorna történetének legsikeresebb sorozatához, amelynek előző öt évada folyamatosan első helyet ért el a 12-34 év közötti célcsoportnál: a Pauly D DJ-karrierjének kiépítését bemutató Pauly D Project mellett a nemrég gyermeket szült Snooki és legjobb barátnője, JWoww közösen teszik próbára a legkülönbözőbb emberek idegeit a környezetükben. Emellett pedig készült brit verzió is Geordie Shore címmel, sőt, előkészületben van a spanyol kiadás, amely a Gandia Shore nevet kapta.


Október 21-én, vasárnap este 22:55-kor kapcsolj az MTV Hungary-re és nézd meg a Jersey Shore utolsó szezonját is – ebből a buliból nem érdemes kimaradni!


Jersey Shore 6. évad október 21-én 22:55-től csak az MTV Hungary-n!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése