2012. október 18., csütörtök

DOLHAI ATTILA: RAGYOGÁS


A Budapesti Operettszínház platinalemezes művészének új albuma, rajta duett Muri Enikővel! Bónusz dal: „Így van jól”, a Ghost című musical betétdala Vágó Bernadettel!



Dolhai Attila a Budapesti Operettszínház vezető színésze, platina- és aranylemezes előadó. Attila 2012. október 29-án megjelenő, Ragyogás című albumának dalaira talán a sokszínűség a legmegfelelőbb jelző. Attila ezúttal új oldaláról is bemutatkozik, hiszen a modern hangszerelésű, slágeres szerzemények nem csak az operett- és musicalrajongóknak, hanem a modern popzene kedvelőinek is kellemes perceket szerezhetnek.


“Hit, győzelem, érintés, szabadság és ünnep – ezek a gondolatok kavarognak bennem hosszú idő óta. A különböző műfajok, musical, operett, opera – után most ismét teszek néhány szárnycsapást a pop-rock világában, ami nekem a szabadságot jelenti. Ezekkel a dalokkal ismét igazi koncerthangulatot varázsolhatok majd fellépéseimen, ahol a színházi aktualitások is jelen lesznek. Kérem hagyja, hagyd – mert lehet hogy már találkoztunk – hogy megérintsen a zeném… “

Az album első rádiós dala a címadó “Ragyogás”, melyről Dolhai Attila az alábbiakat nyilatkozta:

„A legszebb pillanat az volt, amikor megéreztem a zeneszerző és szövegíró összhangját, és újabb alkotóként befejeztem, amit ők elkezdtek. Sok örömöm volt legújabb lemezem, a Ragyogás készítése közben, és remélem annak is az lesz, aki hallgatja majd. A Ragyogás című szám volt az egyik első, ami elkészült, és ez meghatározta a lemez és a munka hangulatát is. Kérem, fogadjátok nagy szeretettel.”

Ragyogás él a szívemben
Ragyogj át minden éjjelen
Csoda vár minket még
Itt a világ tetején

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése