2012. október 15., hétfő

„Olyan nincs, hogy egy Dirty Slippers koncert elmarad”

Két hete jelent meg a gyulai Dirty Slippers új lemeze, a Közel Hozzád, mely egyből a MAHASZ eladási listán nyitott. A fiúk 2 hete feszített tempójú albumbemutató turnéjukat járják, ami kapcsán vasárnap este Gyulán, a Rendezvény Téren léptek volna fel. Azonban akadt egy kis probléma. 

Délutáni heves esőzések mellett zajlódott a Séta a Mellrák ellen esemény a fürdővárosban, melyre a rossz idő ellenére is szép számmal látogattak ki a városlakók. Már a megnyitóra kilátogatott a zenekar is, ahol felmérték a terepet, interjúkat adtak és készültek az esti fellépésre. Majd a délutánt a városban töltötték a fiúk pár vidéki rajongójukkal, akik a nyereményük értelmében egy közös estebédet nyertek a srácokkal. Ezek után, mire a zenekar visszatért a helyszínre, már egy elbontott hangtechnikával és fénytechnikát is nélkülöző színpaddal találták magukat szembe. A rendezvény szervezősége és a zenekar legnagyobb megdöbbenésére így nem volt alkalmas a színpad a fellépésre.

- Olyan nincs, hogy egy Dirty Slippers koncert elmaradjon! Főleg Gyulán nem! Éppen ezért bevártuk a kedves koncertre látogatókat és átirányítottunk mindenkit a próbatermünkbe, ahol szerencsére adottak a körülmények egy koncert lebonyolításához. Meg is vendégeltük a rajongóinkat, akikkel hajnalig mulatoztunk! Azt hiszem, egy zenész nem teheti meg, hogy lemondjon egy koncertet, nagy szerencsénk, hogy mindez Gyulán történt és alkalmazkodtunk körülményekhez. Mindenkit kárpótolni tudtunk és talán egy belsőségesebb, közvetlenebb élményben lehetett részük, mindazoknak, akik ellátogattak a koncertre. Jó páran jöttek a környező településekről is, s találkoztunk egy úriemberrel is, aki egy hajléktalan szállón él és azt mondta, neki erőt ad a zenénk és érzi, hogy ki fog lábalni a gödörből!
 - mesélte Lobó-Szalóky Lázár 

A Dirty Slippers Közel Hozzád turnéja szerdán Szegeden, pénteken Dévaványán és szombaton Kiskunfélegyházán folytatódik!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése