2012. október 3., szerda

Calvin Harris: 18 Months

A világszerte népszerű skót DJ/producer, Calvin Harris október 29-én jelenteti meg legújabb, harmadik stúdióalbumát "18 Months" címmel a Sony Music gondozásában.

A 2009-es, Nagy Britanniában listavezető "Ready For The Weekend"-et követő albumon számtalan, már jelenleg is slágernek számító felvétel kap majd helyet 8 további, még soha nem hallott vadonatúj felvétel mellett. A "18 Months"-on helyet kap a tavaly nyáron elsőként bemutatkozó "Bounce" Kelis közreműködésével, a mai napig sokat játszott "Feel So Close", a Rihannának készített, világszerte #1 pozíciót elérő "We Found Love", az idei foci EB kapcsán a Pepsi reklámkampányában bemutatkozott, Ne-Yo-val készült "Let's Go", a hazai rádiós slágerlista élvonalában jelenleg is szereplő, Example-lel rögzített "We'll Be Coming Back", a Nicky Romeronak készített "Iron", valamint a következő kislemezdal, a Florence + The Machine énekesnőjével, Florence Welch közreműködésével készült "Sweet Nothing" is.

Az "18 Months" standard CD, bakelit LP és digitális album, valamint deluxe CD és digitális album változatban is megjelenik. A deluxe változat második lemezén egy Calvin Harris által készített 1 órás mix hallható majd.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése