2012. október 27., szombat

Bekeményített Somló Tamás

Péntek este a harmadik Meghallgatással folytatódott a Voice a TV2-n. Izgalmas énekesek mérték össze hangjukat, a Mesterek azonban most is csak a legjobbaknál nyomtak gombot. Malek Andi és Caramel csapata egy-egy versenyzővel bővült, Mező Misi három énekesnőt állított maga mellé, Somló pedig belehúzott, és négy előadóval „nyerte” a napot.

A harmadik Meghallgatáson az eddig megfontoltan válogató és többnyire visszafogott Somló Tamás úgy gondolta, nem kispályázik tovább: négy kitűnő énekest is begyűjtött az ezzel hét főre duzzadt csapatába. Egyikük az adásban elsőként színpadra lépő Perutek János, aki hobbiszinten bokszol, ám egyetlen vágya volt, hogy Somlót kiütéssel meggyőzze arról, a csapatában a helye – sikerrel járt. Szintén az ősz Mestert választotta Husnullina Regina is, aki nem csak hangjával, hanem zongorajátékával is lenyűgözte hallgatóságát. A különös nevű nő Oroszországban született, de már tizenhárom éve él Magyarországon. Czerovszky Heni is a legendás zenészhez csatlakozott. Heni orgánuma ismerősen csenghet a nézőknek, ő kölcsönözte ugyanis hangját a kilencvenes években több slágerhez is. Most végre arc is párosul ehhez, az énekesnő pedig izgatottan várja, hogy a legkülönfélébb stílusokban kipróbálhassa magát: ezért is döntött Somló mellett, aki szerinte ugyanolyan szabadszellemű, mint ő és ebben csak támogatni fogja. A Somló-csapatba került Weisz Viktor is, aki másfél évtizede vallja magát hivatásos énekesnek, mind a négy Mester megfordult a hangjára, ő azonban úgy döntött, a legtapasztaltabbtól szeretne tanulni.


Mező Misi a harmadik Meghallgatáson „csajozott”: csupa nő került a csapatába. Elsőként a mindössze tizenhét esztendős Agárdi Szilvi csatlakozott hozzá, aki dalával könnyeket csalt a szemekbe, köztük Misiébe is, akivel végül egymást választották. Szilvi alig látó, de elárulta, már megbékélt a helyzettel, hiszi, hogy ő látás helyett hangot kapott a jóistentől. A szőke Ladányi Patrícia nyolc éve készül tudatosan arra, hogy egyszer majd színpadon álljon, a sok tanulás és gyakorlás pedig meghozta a gyümölcsét, a Mesterek mindegyike szerette volna maga mellett tudni, a fiatal lány azonban a Magna Cum Laude frontemberéhez húzott. Misi harmadik új csapattagja, Pákai Petra lehengerlően és természetesen énekelt, versengtek érte a Mesterek, akiket előbb hangjával, majd kisugárzásával is levett a lábáról, de ő úgy érezte, temperamentuma leginkább Misiével passzol, vele a Mező-csapat immár hat tagúra bővült.


Malek Andihoz Veréb Tamás csatlakozott. A fiatal srác ugyan még csak tizennyolc éves, de már tíz éves színpadi rutinnal rendelkezik. Szíve vágya volt, hogy az egyetlen női Mester megforduljon, ez teljesült is, így együtt készülnek majd a következő fordulóra.


Caramel csapata is egy fővel gyarapodott, Bokor Marianna személyében, akit népes családja kísért el a Meghallgatásra. Marianna magabiztosan fogadta a kritikákat, és egyáltalán nem zavarta, hogy egyedül Caramel fordult meg, hiszen benne tökéletes Mesterre talált.


A harmadik Meghallgatáson kilenc versenyző tehát továbbjutott, a Meghallgatások azonban még nem értek véget, rengeteg tehetség várja még, hogy megmutathassa magát a TV2 szuperprodukciójában.



Ladányi Patrícia

Agárdi Szilvia

Bokor Marianna


Perutek János és Somló Tamás
Husnullina Regina


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése