2012. október 10., szerda

Kylie, a világ egyik legbájosabb pop ikonja a “The Abbey Road Session” megjelentetésével folytatja a K25, azaz karrierjének 25. évfordulójának megünneplését

Az október 29-én megjelenő albumon 16 klasszikus Kylie dal nagyzenekari átdolgozása található. A lemezre felkerült az eddig kiadatlan “Flower” című dal is, valamint Nick Cave vadiúj hangfelvétele a klasszikus duetthez.

A világszerte popikonként elismert Kylie Minogue új albuma, a The Abbey Road Sessions október 29-én jelenik meg. A legendás londoni Abbey Road Stúdióban rögzített lemezen 16 klasszikus Kylie dalt hallhatunk az énekesnő saját csapata és egy teljes nagyzenekar kíséretében. Kylie elmúlt 25 évéből válogatott dalokat jelentősen átdolgozták, olyan slágerekhez nyúltak hozzá, mint a

“I Should Be So Lucky”, a “Can’t Get You Out Of My Head” és a “The Locomotion”... Az album egyik meglepetése, hogy rajta lesz, a rajongók kedvence, a korábban még kiadatlan “Flower”, a gyönyörű

“Better The Devil You Know”, a “Confide In Me”, a fülledt hangulatú “On A Night Like This” és a boldogságot árasztó “All The Lovers”.

Nick Cave kifejezetten az album kedvéért újravette vokálját a ‘96-os híres duettjükhöz, a “Where The Wild Roses Grow”-hoz.

A 16 dalt végighallgatva nyilvánvalóvá válik, hogy Kylie magas színvonalú pop produkciójának óriási érzelmi hatása van, mindamellett a sztár hangja ezen a lemezen jobban szól, mint valaha.

Az idei évet Kylie a K25-nek, azaz a zenei pályán eltöltött 25 év megünneplésének szenteli. Egy rendkívüli karrierről beszélünk – világszinten 60 millió eladott albummal, megannyi slágerrel, látványos világkörüli turnékkal, fantasztikus együttműködésekkel, számtalan elismeréssel, színészi szerepekkel és rendszeres TV jelenléttel. Mindez már kijelölte a helyet Kylie-nak a zenei történelemben, mint halhatatlan szupersztár.

Kylie The Abbey Road Sessions október 29-től CD-n és dupla bakeliten elérhető!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése