2012. május 24., csütörtök

Aerosmith: Legendary Child




Az Aerosmith élőben mutatta be új, “Legendary Child” című kislemezdalát 
az American Idol színpadán

A “Legendary Child” kislemez még ma elérhetővé válik az iTunes-on

A vadonatúj album “Music From Another Dimension” címmel
augusztus 28-án jelenik meg, és hamarosan előrendelhető lesz


Az Aerosmith bemutatta vadonatúj kislemezdalát, a “Legendary Child”-ot élőben az American Idol szezon fináléjában május 23-án este. A dal már meghallgatható a SoundCloudon is: http://soundcloud.com/aerosmith/legendary-child

A “Legendary Child”, mely még ma elérhetővé válik az iTunes-on is, az első kislemez az Aerosmith régóta várt új albumáról. A “Music From Another Dimension” augusztus 28-án jelenik majd meg, és hamarosan előrendelhető lesz az iTunes-on. Az album dallistája alább olvasható.

Az Aerosmith már alig várja, hogy az új dalokat a rajongókhoz is elvigyék Amerika szerte, így a The Global Warming Tour keretében útra kelnek idén nyáron. A turné június 16-án indul Minneapolisban és augusztus 8-án Tacomában ér véget.

Az Aerosmith minden idők egyik legkedveltebb rock bandája, és hagyatéka már most is lenyűgöző, több mint 150 millió eladott albummal világszerte, összesen 55 arany, platina és többszörös-platina minősítésekkel, továbbá egy gyémánt album minősítéssel Greatest Hits válogatásáért. A banda számos díjat is nyert, köztük 4 Grammy-díjat, 10 MTV Video Music Awardot, és 7 American Music Awardot. Az Aerosmitht 2001-ben iktatták be a Rock and Roll Hall of Fame-be.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése