2012. május 15., kedd

Eric Prydz present Pryda

Eric Prydz az undergroung dj / producerek között egyedülálló sikereket ért el. Saját label-jével, a Pryda-val és a Mouseville-lel elnyerte a Beatport-on minden idők legtöbb eladását produkáló előadójának járó címet. A folyamatos sikerek ellenére azonban nem veszítette el vonzerejét az underground szcéna előtt sem. Eric Prydz zenéjével nem szándékosan, de utat tört a dance zene számára a szélesebb tömegek felé.

A fesztiválokon és a különböző eseményeken való szerepléssel az egész világra berobbant a zenéjével, a népszerűség mögött mégis stabilan tartotta egyedi produkciójának színvonalát. 2011-ben Eric egy innovatív előadás koncepciót indított el, az un. ‘EPIC’-et, amely teltház előtt a londoni O2 Academy Brixton-ban debütált. Ez a speciális show egy élvonalbeli produkciót rejt magában, 3D holografikus videó kivetítéssel és fényrendszerrel. Eric fantasztikus muzsikájával karöltve ezek a vizuális effektek egészen elképesztő élményt nyújtanak.

Eric Prydz kiadványaival és speciális élő műsorával úgy tett szert világhírnévre, hogy közben művészi integritása sértetlen tudott maradni.

Az Astralwerks két formátumban is megjelenteti a Pryda label alatt ‘Eric Prydz presents Pryda’-t május 22-én. Mind a két termékben lesz egy CD ritkaságokkal és eddig kiadatlan szerzeményekkel. A 3 CD-s deluxe változat pedig ezek mellett két DJ mix CD-t is tartalmaz korábbi dalokkal, amelyek Prydz-nél jelentek meg. A 3 CD-s delux kiadványon szereplő első CD-n olyan eddig kiadataln Pryda produkciók szerepelnek, melyeket a rajongók hallhattak már a készülés fázisában (pl.:“Shadows”, “Agag”, “Mighty Love” és “Allein”). A kettes és hármas lemezre a Pryda katalógus klasszikusai kerültek fel – köztük egy-két különleges újraszerkesztett változat - természetesen Eric válogatásában és mixelésében.

Pryda mára már stílus alapkő, az egyik legsikeresebb és legnagyobb befolyást gyakoroló dace label a világon. Ez a válogatás egy fontos állomása Eric karrierjének, és remekül előrevetíti az ezt követő korszakot is.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=lKX_Du37RV4

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése