2012. május 1., kedd

Programajánló: Sleep, Tankard, A Storm of Light

A Storm of Light
Két igazi hiánypótló koncertre kerül sor május közepén a Club 202-ben illetve a Dürer kertben: évtizedes múltra visszatekintő zenekarok érkeznek végre Magyarországra.

A Sleep révén egy olyan zenekart köszönthetünk hamarosan hazánkban, amellyel kapcsolatban még a legelvakultabb rajongók is csak titkon mertek reménykedni, hogy valaha is láthatják még kedvencüket a színpadon. Ez most megvalósul: a Sleep évtizedes kényszerpihenő után érkezik, méghozzá a színtér legnagyobb zenészeit felvonultató supergroup az A Storm of Light társaságában, amely a Neurosis soraiból ismerős Josh Graham zenekara. Május 12-én a budapesti Club 202 falai garantáltan beleremegnek a Black Sabbath nyomdokain indult bandák füstös riffjeibe.

Az idén 30. születésnapját ünneplő Tankardra bizony sokat kellett várnia a hazai metalosoknak, elvégre mostani Európa-turnéjukkal első ízben érkeznek majd hozzánk. A felvállaltan az „alkoholista metal” stílust képviselő urakat nagyon nehéz komolyan venni, de zenéjükkel, vagyis a vérbeli thrash metallal még ők sem viccelnek. Május 13-án Budapestre, a Dürer Kertbe is elhozzák a legfontosabbakat, vagyis a metalt és a sörfesztiváli hangulatot!


Tankard
Sleep

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése