2012. május 27., vasárnap

Teltház a hajón – A Dirty Slippers sikere az A38-on

A gyulai Dirty Slippers zenekar nemrég a német világsztár, Sportfreunde Stiller zenekar meghívásának köszönhetően léphetett fel a világ legjobb klubja címet elnyerő budapesti A38-as hajón.

A zenekar elmondása szerint régi nagy kedvencük a német zenekar, így nem csak öröm, hanem nagy megtiszteltetésként vették a meghívást. A koncertre pedig különleges dolgokkal készültek, aminek hála a teltházas közönség nagyon jól fogadta a Dirty Slippers muzsikáját.

Fantasztikusan éreztük magunkat, a közönség zöme német volt, ezért 3 nyelven, magyarul, németül és angolul konferáltunk, így mindenki értette, melyik dalunk miről szól. Meglepetésként éltük meg, hogy koncert után nagyon sok német fiatal jött odagratulálni, autogramot és közös  fotót kérni, hiszen ez az este nem rólunk szólt, mi a vendégzenekar voltunk.

A Sportfreunde Stiller tagjai a koncert után elismerően nyilatkoztak a fiúk zenéjéről, s még a banda legújabb videoblogjában is szerepeltek. A közös folytatás pedig tervben, mind itthon, mind Külföldön.

A zenekar már említett turnévideója a koncertről itt elérhető:
http://www.youtube.com/watch?
v=FsBW0yOQHzE&list=UU6EN5GRuWsmJJmiq7C3Z0WQ&index=1&feature=plcp

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése