2012. május 29., kedd

Amerikai sikersorozatot indít a FEM3!

Egy vadonatúj talkshow a FEM3-on, amely meghódította Amerikát! A férfi, aki kegyetlenül őszinte, az orvos, aki meggyógyítja a lelket és visszaadja az életet. Dr. Phil, május 29-től hétköznap délutánonként a FEM3-on rendel.

Dr Phil talán az egyik legismertebb - mentális problémákkal foglalkozó - amerikai orvos. 2002-ben az USA-ban indította el beszélgetős műsorát, azzal a küldetéssel, hogy a televíziózás történetében először átfogó képet nyújtson a mentális egészség témakörében.

Műsora rövid időn belül rendkívül népszerűvé vált, tömegek rohamozták meg kérdéseikkel, problémáikkal, amelyre a műsortól vártak megoldást. Dr. Phil kilenc évadon keresztül igyekezett közelebb hozni a pszichológia tudományát az átlagos tévénézőkhöz, gyakorlati jótanácsokkal ellátva az embereket, számos egyéni és társadalmi problémát érintve.

A műsorban Dr. Phil kíméletlen őszinteséggel, gyakran fájdalmas sebeket feltépve világít rá napjaink olyan égető problémáira, mint a drogfüggőség, a családon belüli erőszak, a gyermekbántalmazás, az öngyilkosság és a depresszió. A televízió nyilvánosságának erejét felhasználva segít a súlyos problémákkal küzdő embereken úgy, hogy segíti levetkőzni a gátlásokat, a szégyent, meghallgatja megrázó történeteiket és felhívja a figyelmet arra, hogy sohasem késő segítséget kérni.

Dr. Phil show-ja május 29-től hétköznap délutánonként, a FEM3 csatornán!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése