2012. május 31., csütörtök

Hátborzongató péntek esték

A természetfeletti sorozatok szerelmeseinek júniustól minden pénteken egyszerre két vérfagyasztó szériát is prezentál az AXN. Elsőként a Teen Wolf –Farkasbőrben (Teen Wolf) című produkció mutatkozik be, amelyben egy átlagos fiú (Scott) életét örökre megváltoztatja egy harapás. Őt követi Bo, az Elveszett lány (Lost Girl) című sorozat főszereplője, aki első szexuális élménye során elszívja szerelme életerejét, így a fiú halálát okozza. Mindkét újdonság június 1-jén este debütál.

A csatorna júniusi műsora korántsem mondható unalmasnak, hiszen a misztikus műsorok kedvelői most két lebilincselő produkció közül is válogathatnak, amelyek új, fiatalos színekkel gazdagítják a kínálatot. Elsőként a Teen Wolf – Farkasbőrben (Teen Wolf) című sorozat mutatkozik be, amelyben ezúttal nem vámpírok, hanem vérfarkasok kapják a főszerepet. A tinédzserekről szóló történetben Scott, első látásra egy átlagos srácnak tűnik, viszont a fiú legbelül érzi, különbözik kortársaitól. Félelmei hamar visszaigazolást nyernek, hiszen egy harapást követően örökre megváltozik addigi élete. 

Műsoron: június 1-jén 21:00-tól

A Teen Wolf – Farkasbőrben című premiert rögtön egy hasonlóan izgalmas produkció követi. Az Elveszett lány (Lost Girl) (Teen Wolf) című misztikus kanadai sorozat főszereplője Bo (Anna Silk), aki első szexuális élménye során elszívja szerelme életerejét, így a fiú halálát okozza. A szerető szülői háttér ellenére, a természetfeletti képességekkel rendelkező lány számára hamar kiderül: más, mint barátai. A nem mindennapi történet mellett, érdemes a szereplőkre is némi figyelmet fordítani. A színészek között olyan ismert művészeket találunk, mint például Kris Holden-Ried (Ben Hur, The Bridge, The Tudors) vagy Ksenia Solo (Life Unexpected.

Műsoron: június 1-jén 22:00-tól

A fenti sorozatok HD minőségben is megtekinthetők az AXN HD csatornán, valamint a televíziós premiert követően egy hétig az AXN online platformján, az AXN Playerben is elérhetők lesznek.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése