2012. május 16., szerda

Lambert a “Never Close Our Eyes”-t nemrég élőben is előadta az ABC csatorna Good Morning America című műsorában:http://www.youtube.com/watch?v=Gazw1TmpqTk május 17-én az American Idol színpadára tér vissza vendég fellépőként. A dalhoz már a videoklip is készül, bemutatójára várhatóan 2 hét múlva kerül sor.

Az új “Trespassing” album elérhető 12 trackes standard, valamint további 3 bónusz tracket tartalmazó deluxe változatban is. Amellett, hogy producerként és több dal társszerzőjeként dolgozott, Lambert olyan világsztárokkal működött együtt az album elkészítésekor, mint Pharrell Williams, Dr. Luke, Claude Kelly, Benny Blanco, Bonnie McKee, Nile Rodgers, Sam Sparro, vagy éppen BC Jean.

Lambert úgy írja le a "Trespassing"-ot, melynek executive prodcere is volt, mint "egy izgalmas utazás az életem elmúlt két évében. Ez egy változásokkal teli periódus volt, és nagyon szerettem volna arról zenélni, amit megtapasztaltam. Mindegyik dal őszintén mutatja be valóságom hullámvölgyeit és hullámhegyeit."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése