2012. május 24., csütörtök

Már iPhone-on és iPad-en is elérhető a PASO alkalmazás


iPhone-ra és iPad-re is letölthető mostantól a Pannonia Allstars Ska Orchestra zenekari alkalmazása. A PASO rajongói ízelítőt kapnak a Lovemonster című új lemezből és játszhatnak is.


A Pannonia Allstars Ska Orchestra tavaly november végén egyedülálló módon, kizárólag Androidos okostelefonra letölthető alkalmazásban tette elérhetővé a No Love In Town című kislemezét. Magyarországon korábban nem volt arra példa, hogy egy zenekar ebben a formában jelentesse meg az új dalait. Időközben elkészült az iOS rendszerekre fejlesztett PASO alkalmazás is, vagyis most már az iPhone és iPad tulajdonosok is letölthetik készülékeikre a zenekari applikációt. A tartalom némileg változott és teljesen ingyenes.

- Az iOS rendszerekre készült PASO alkalmazáson keresztül az érdeklődők belehallgathatnak a márciusban megjelent új, dupla albumunk, a Lovemonster néhány dalába, és megnézhetik a No Love In Town című dalunk videóklipjét. Ennek az az érdekessége, hogy kizárólag okostelefonnal forgattuk New Yorkban. Tudomásunk szerint ilyen klipet magyar zenekar korábban még nem készített. Emellett streamelve hallgathatnak zenét, letölthetnek fotókat, videókat, koncertdátumokat és érdekes információkat, csatlakozhatnak a Facebook-oldalunkhoz és játszhatnak is. A tartalmak teljesen ingyenesek. Az iOS rendszerekre fejlesztett PASO alkalmazás a korábbi Androidos változathoz hasonlóan a győri HelloAndroid.com csapatának munkája – mondta KRSA, a Pannonia Allstars Ska Orchestra frontembere.

A PASO zenéjét szerencsére nemcsak a virtuális térben, hanem élőben is lehet hallani. A fővárosban legközelebb június 1-jén 18 órától ad félórás műsort a zenekar a Baptista Szeretetszolgálat Vidám Gyermeknap című ingyenes rendezvényén az 56-osok terén. A Pannonia Allstars Ska Orchestra idén is szerepel az összes jelentős hazai fesztiválon, de a fiúk a fellépések közben már egy újabb nagy dobásra készülnek.

- A PASO a 2011-es Sziget Fesztiválon és a decemberi Cipősdoboz Aréna koncerten lépett fel a Magyar Rádió Szimfonikus Zenekarával néhány dal erejéig. Az együttműködés óriási élmény volt és fantasztikusan sikerült. A jelek szerint ezt nemcsak mi éreztük így, hiszen a Művészetek Palotája felkérésére november 14-én egy egész estés koncerten csendülnek majd fel szimfonikus átértelmezésben a PASO legismertebb slágerei – árulta el KRSA. A koncert a Művészetek Palotája és az MTVA új közös produkciója. Az estet az m1 és a MÜPA felveszi, és új, „mr2 Szimfonik +a Müpából” című sorozata első műsoraként főműsoridőben vetíti le a közszolgálati fő csatorna. A különleges koncertre már kaphatóak a jegyek a mupa.hu-n.

A PASO alkalmazás linkje: http://itunes.apple.com/hu/app/paso/id519625140?mt=8&ls=1



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése