2012. május 18., péntek

Nicki Minaj-t faggatta Kiss Orsi

A Class FM műsorvezetőjének adott exkluzív interjút a világsztár

A Class FM-nek árulta el titkait Nicki Minaj! Kiss Orsi, a Class40 műsorvezetője terveiről, sikereiről és új albumáról beszélgetett az extrém stílusú rapperhölggyel.


Nicki Minaj év elején debütált második lemezével, amelyről a Starships című dal világszerte a legjobb helyezéseket zsebeli be, többek között kiemelt szereplője hazánk mérvadó slágerlistájának, a Class40 toplistának is. Nicki Minaj a magyarországi rádiók közül egyedül a Class FM-nek adott exkluzív interjút, ahol Kiss Orsi kérdéseire válaszolt. Nicki jelenleg a világ egyik legnépszerűbb rappere, aki azonban tíz év múlva már boldog családi idillben, zenétől visszavonultan szeretne élni. „Tíz év múlva nyugdíjazom magam a zenei világból, férjhez megyek és lesz két gyerekem. És persze milliárdos leszek!” -mondta nevetve.
A rapperlány olyan nevekkel dolgozott már együtt, mint Jay-Z vagy Lil Wayne, akik elmondása szerint a mai napig inspirálóan hatnak rá, sikerei pedig egyáltalán nem változtatták meg.
„Szövegíróként Lil Wayne van rám hatással, illetve még Jay Z-t emelném ki. Ők ketten nagy példaképeim. Az új lemezemen nem féltem kimondani a gondolataimat, véleményemet. A siker olyan mértékben változtatott meg, hogy már nem játszom szerepeket, mint korábban, már nem akarok senkinek megfelelni.”- árulta el az énekesnő.

Kiss Orsi örömmel készített interjút a világsztárral.
„Igazán megtisztelő, hogy én közvetíthetem egy ekkora sztár gondolatait a magyar közönség felé. A sikerei ellenére meglepően közvetlen volt, nagyon humoros és laza személyiség, aki nem felejtette el honnan jött.
– mondta a Class Magyarok és a Class40 műsorvezetője.

A Nicki Minaj-zsal készült exkluzív interjúval kizárólag hazánk leghallgatottabb rádiójának Class40 című műsorában találkozhatnak a hallgatók, ahol az énekesnő zenei újdonságai is időről időre felbukkannak.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése