2012. május 4., péntek

Díjat kapott a frontember


Mint arról korábban már többször beszámoltunk, a Dirty Slippers idei tavasza nagyon is tele van programokkal, hiszen új dal készült, új videoklipet forgatnak hamarosan és folyamatosan turnéznak. Azt azonban kevesen tudják, hogy a gyulai banda frontembere, Lobó-Szalóky Lázár, hétköznapokban a Szegedi Tudományegyetem Bölcsészkarának magyar szakos hallgatója. Idén első alkalommal írták ki a SZTE Tehetségpont, a Szegedi Tehetséggondozó Tanács, Szeged Megyei Jogú Város és a Pro Talentis Universitas Alapítvány jóvoltából az SZTE Talent Ösztöndíjat és SZTE Tehetségpont Kiválósági Lista Művészeti kategóriáját is.

Lobó-Szalóky Lázár a Művészeti kategóriában adta le pályázatát, majd a sikeres elbírálás után, Bronz fokozatú tagságot szerzett a Kiválósági Listán és elnyerte az Ösztöndíjat.

A pályázatok elbírálásában és az ösztöndíjak átadásában részt vett Járai Zsigmond pénzügyminiszter, Prof. Dr. Homoki-Nagy Mária rektorhelyettes, Prof. Dr. Bado Attila, a Sztehetségpont elnöke, valamint Sófi József, a Sófi Alapítvány elnöke.

- Nagy megtiszteltetés számomra ez az Ösztöndíj. Örülök, hogy a Szegedi Tudományegyetem elismeri a munkámat, azt, hogy 7 éve csináljuk a zenekart, s kitartóan küzdünk a kitűzött célokért, amiből hála Istennek egyre többet sikerül megvalósítani. Nagyon örültem annak is, hogy a hátrányos helyzetben levőknek is osztottak díjakat, ez napjainkban egy nagyon fontos dolog.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése