2012. május 3., csütörtök

Usher: Looking 4 Myself

A 7-szeres Grammy-díjas Usher "Looking 4 Myself" címmel június 11-én jelenteti meg várva várt új albumát a Sony Music/RCA Records gondozásában. Hetedik stúdióalbuma, a "Looking 4 Myself" standard és deluxe változatban is elérhető lesz, melyek borítóját az énekes tegnap fedte fel.

Usher fantasztikus új nemzetközi kislemezdala, a "SCREAM", mely múlt héten mutatkozott be világszerte, máris számos országban kiemelt rotációban pörög a rádiókban. A dalt Max Martin, Shellback, Savan Kotecha, és maga Usher Raymond írta, a produceri feladatokat Max Martin & Shellback végezte. Meghallgatás:http://www.youtube.com/watch?v=KpsUsP2lIzU. 

Az új albumon a következő dalok lesznek hallhatók:
LOOKING 4 MYSELF
Can't Stop Won't Stop
Scream
Climax
I Care For U
Show Me
Lemme See (feat. Rick Ross)
Twisted (feat. Pharrell)
Dive
What Happened To U
Looking 4 Myself (feat. Luke Steele)
Numb
Lessons For The Lover
Sins Of My Father
Euphoria

DELUXE EDITION BONUS TRACKS:
I.F.U.
Say The Words
2nd Round
Hot Thing



Usher az RIAA adatai szerint az amerikai zenetörténelem egyik legtöbb lemezt eladott művésze, aki napjainkig több mint 43 millió korongot értékesített világszerte. Számos zenei díja között található 7 Grammy-díj, és a közelmúltban a 2000-es évek Hot 100 előadó listájának legelső helyét is megszerezte. A Billboard szerint ő a 2000-es évek második legsikeresebb előadója azzal, hogy 2004-es "Confessions" című korongját, mely Usher karrierjének meghatározó darabja, a 2000-es évek legjobb szólóalbumának választották. Az énekesnek (fő előadóként) eddig 9 listavezető dala, és 17 Top 10-es slágere volt a Hot 100-as listán.

További információk: http://www.ushernow.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése